0
Ιστορικό
Προσθήκη
0
Ιστορικό
Προσθήκη
0,00 
0
Σύνολο 0,00 
Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι.

Άμεση

Παραλαβή από το κατάστημα

Γνήσια και Aftermarket

Ανταλλακτικά

98%

Διαθεσιμότητα προϊόντων

Όροι χρήσης

Παραλαβή από κατάστημα

Εφόσον η παραγγελία σας έχει ολοκληρωθεί στην ιστοσελίδα μας και έχετε λάβει ενημέρωση ότι είναι ετοιμοπαράδοτη, μπορείτε να περάσετε από το Συνεργαζόμενο Κατάστημα στο Αγρίνιο για την πληρωμή (μετρητά ή κάρτα) και να παραλάβετε:

Διεύθυνση
Κερατσινίου 60-62, 10441, Αθήνα, Αττική

Τηλέφωνο: 21 0522 4753

Ωράριο παραλαβών:

Δευτέρα – Παρασκευή   08:00 – 18:00

Σάββατο  09:00 – 14:00

Αποστολή εντός Ελλάδος

Για τις παραδόσεις των παραγγελιών σας η Εταιρία μας συνεργάζεται με την courier center, acs, γενική ταχυσρομική, speedex που με το δίκτυο τους καλύπτουν με ασφάλεια και ταχύτητα όλη την Ελλάδα. Από τους αντίστοιχους ιστότοπους και την χρήση του κωδικού αποστολής (tracking code), θα μπορείτε να παρακολουθείτε την διαδρομή της παραγγελίας σας.

Η μεταφορά σε όλη την Ελλάδα από εταιρεία ταχυμεταφορών χρεώνεται κατόπιν συννενόησης.

Η μεταφορά και παράδοση ογκωδών αντικειμένων εκτελείται σε συνεργασία με Μεταφορική Εταιρία. Το δε κόστος θα εξετάζεται και θα ενημερώνεστε κατά περίπτωση. Δεν υπάρχει τρόπος και δυνατότητα πληρωμής με αντικαταβολή για τις αποστολές μέσω Μεταφορικής. Σε τέτοια περίπτωση η εξόφληση πραγματοποιείται με όλους τους άλλος τρόπους που διαθέτει η Εταιρία μας.

Ευθύνη μεταφοράς προϊόντων

Δεν φέρουμε καμία ευθύνη για: Καθυστερήσεις που οφείλονται στον μεταφορέα. Η μεταφορά των προϊόντων σε κάθε περίπτωση επιβαρύνουν τον αγοραστή και ταξιδεύουν με αποκλειστική ευθύνη του. Σε περίπτωση ζημιάς κατά την μεταφορά ουδεμία ευθύνη φέρει η εταιρία μας.

Σύνδεση

Εγγραφή